ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα βαριά ήττα για Άρη Θεσσαλονίκης, υπό το βλέμμα «κατασκόπου» της ΑΕΛ

Νέα βαριά ήττα για Άρη Θεσσαλονίκης, υπό το βλέμμα «κατασκόπου» της ΑΕΛ

Νέα βαριά ήττα σε φιλικό παιχνίδι γνώρισε ο Άρης Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά από τη Γάνδη με 3-0, με τη Βελγική ομάδα να εκμεταλλεύεται την κόπωση και τα λάθη των «κιτρινόμαυρων» στα τελευταία δέκα λεπτά του φιλικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε σε ρόλο… «κατασκόπου» για λογαριασμό της Κυπελλούχου Κύπρου ΑΕΛ, ο συνεργάτης του Ντούσαν Κερκεζ, Χρήστος Παντελή.

Θυμίζουμε ότι Άρης και ΑΕΛ θα κοντραριστούν στο Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 25 Ιουλίου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από το sdna.gr:

«Ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, που παρέταξε την ομάδα του, με διαφορετική ενδεκάδα συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό, δίνοντας για πρώτη φορά φανέλα βασικών στους Ιντέγε και τον Εμαν (ανεπίσημο ντεμπούτο).

Οι Κίτρινοι και πάλι είχαν κενά στην άμυνά τους με τη Γάνδή να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του Ελληνα τεχνικού απέφυγαν τα αβίαστα λάθη.

Επιθετικά οι Κίτρινοι, απείλησαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, μία με ένα μακρινό σουτ του Κωνσταντινίδη και μία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ντιγκινί.

Οι Βέλγοι που γενικώς πατούσαν καλύτερα (είναι και πιο έτοιμοι αγωνιστικά), προηγήθηκαν στο σκορ στο 29′ σε ένα χρονικό σημείο που ο Αρης ήταν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της αποχώρησης του Λάρσον με τραυματισμό (σ.σ. τη θέση του πήρε ο Μαρτίνες). Το γκολ για τους Βέλγους σημείωσε με κεφαλιά ο Μπερίντζε, μετά από σέντρα του Λούστιγκ.

Οπως είχε προϊδεάσει ο 53χρονος τεχνικός, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε αρκετές αλλαγές. Οι Ντουάρτε, Δεληζήσης και Ρόουζ πήραν θέση στο αρχικό σχήμα, με τον σχηματισμό να παραμένει ο ίδιος (4-2-3-1).

Ο Αρης προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να φτιάξει φάσεις κάτι που κατάφερε ως ένα σημείο, αν και δεν είχε την κλασσική ευκαιρία να απειλήσει τους Βέλγους. Στο 66′ ο Εμαν κράτησε το 1-0 όταν απέκρουσε το πέναλτι του Μπέζους, στο οποίο υπέπεσε ο Κιάλα (υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής).

Από το 70′ και έπειτα ο Σάββας Παντελίδης έκανε κι άλλες αλλαγές, έριξε στο παιχνίδι τον Γιουνές και τους νεαρούς, Μπαγκαλιάνη και Τσαγκαλίδη, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Φετφατζίδης.

Στο 80′ η Γάνδη κέρδισε και δεύτερο πέναλτι (τραβηγμένη απόφαση). Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Γιάρεμτσουκ, με τον Σιλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να πετυχαίνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενο φιλικό για τον Αρη, που θα είναι και το τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους είναι με την Αϊντχόφεν στις 12 Ιουλίου.

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης, (46′ Δεληζήσης), Σόουζα, Βέλεθ, (46′ Ροζ), Κόρχουτ (68′ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74′ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46′ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68′ Γιουνές), Λάρσον (29′ Μαρτίνες), Τόνσο (59′ Μπακούτσης, 76′ Μπαγκαλιάννης), Ιντέγε (64′ Κιάλα).

ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι, Σμιθ, Οβούσου, Οτζίτζα, Μπέζους, Κβιλιτάια, Μπερίντζε, Ασαρέ, Λούστιγκ, Πλάστουν, Ντέρικ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top