ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απάτης κυπριακή εργοληπτική εταιρεία - Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απάτης κυπριακή εργοληπτική εταιρεία - Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

Κυπριακή εργοληπτική εταιρεία εξαπατήθηκε μέσω διαδικτύου και έχασε χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (8/7) καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη εργοληπτικής εταιρείας ότι παρήγγειλε μέσω διαδικτύου μάρμαρα και γρανίτες από ισπανική εταιρεία, αξίας 93. 187 ευρώ.

Η εταιρεία του εξωτερικού, ζήτησε από την κυπριακή να κάνει έμβασμα του ποσού για να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Μετά από σχετικό e-mail ο ιδιοκτήτης της εργοληπτικής εταιρείας προχώρησε την διαδικασία.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, είχε γίνει υποκλοπή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο λογαριασμός δεν άνηκε στην ισπανική εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE