ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονης και 35χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, έξω από δύο διαφορετικά υποστατικά, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο φιάλες, 71 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 42 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €58.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE