ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονης και 35χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, έξω από δύο διαφορετικά υποστατικά, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο φιάλες, 71 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 42 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €58.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE