LIFESTYLE

Νέα ανατροπή με το X-Factor και την Δέσποινα Βανδή!

Νέα ανατροπή με το X-Factor και την Δέσποινα Βανδή!

Τα πρώτα τρέιλερ του σόου, κυκλοφόρησαν με την Δέσποινα Βανδή η οποία θα ήταν η παρουσιάστρια, μετά, λέχθηκε ότι η γνωστή τραγουδίστρια, αποχώρησε από το OPEN και αναπόφευκτα από το σόου.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gossip-tv.gr, η Δέσποινα Βανδή, είχε ραντεβού με τον νέο Διευθυντή Προγράμματος του καναλιού, Νίκο Κάλη που ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγες ημέρες.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για αρκετή ώρα με τον Νίκο Κάλη στο ραντεβού που είχαν και πήραν οριστικές αποφάσεις. 

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα τα "σημεία" με τον Διευθυντή προγράμματος του καναλιού και έδωσαν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα σε ό,τι αφορά αυτά που είχαν πρωτοσυμφωνήσει.

Η Δέσποινα θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του πολυαναμενόμενου talent show.

Εκείνο που αλλάζει -αναπόφευκτα- σε ό,τι αφορά τα αρχικά συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η πρεμιέρα του σόου που δεν θα γίνει, όπως ήταν φυσικό, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καθώς λόγω των εκλογών ήταν αδύνατον να βγει στον αέρα μέσα στο καλοκαίρι. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top