Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 9/7 εκφράζει αγωνία για τις εξελίξεις οι οποίες συμβαίνουν στον τομέα λειτουργίας των δημόσιων νοσηλευτηρίων και ταυτόχρονα δηλώνει ότι θεωρεί τις απεργίες από οποιουσδήποτε αχρείαστες, ειδικά αυτή την περίοδο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στην υγεία γενικά και ειδικότερα στη λειτουργία των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

 
Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών καλεί όλους τους εμπλεκόμενους όπως διαβουλευτούν, με πνεύμα συνεργασίας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και διατυπώνει τη θέση πως σε αντίθετη περίπτωση αυτοί που θα ταλαιπωρηθούν είναι οι ίδιοι οι ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE