Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Αχρείαστη η απεργία στα ΤΑΕΠ εκτιμά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 9/7 εκφράζει αγωνία για τις εξελίξεις οι οποίες συμβαίνουν στον τομέα λειτουργίας των δημόσιων νοσηλευτηρίων και ταυτόχρονα δηλώνει ότι θεωρεί τις απεργίες από οποιουσδήποτε αχρείαστες, ειδικά αυτή την περίοδο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στην υγεία γενικά και ειδικότερα στη λειτουργία των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

 
Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών καλεί όλους τους εμπλεκόμενους όπως διαβουλευτούν, με πνεύμα συνεργασίας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και διατυπώνει τη θέση πως σε αντίθετη περίπτωση αυτοί που θα ταλαιπωρηθούν είναι οι ίδιοι οι ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE