ΠΑΦΟΣ Τροχαίο με εγκλωβισμένο οδηγό στον δρόμο Μεσόγης - Τσάδας

ΠΑΦΟΣ Τροχαίο με εγκλωβισμένο οδηγό στον δρόμο Μεσόγης - Τσάδας

Ο τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στις 19:20 της Τρίτης 9/7 στον δρόμο Μεσόγης- Τσάδας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγός που οδηγούσε το όχημα του στον δρόμο Μεσόγης- Τσάδας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Από τη σύγκρουση ο ένας εκ των δύο οδηγών εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παρέμβαση της πυροσβεστικής. 

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά των επιβαινόντων των δύο οχημάτων. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και υποβάλλονται σε ακτινολογικές εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία. 

Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση . Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE