ΠΑΦΟΣ Τροχαίο με εγκλωβισμένο οδηγό στον δρόμο Μεσόγης - Τσάδας

ΠΑΦΟΣ Τροχαίο με εγκλωβισμένο οδηγό στον δρόμο Μεσόγης - Τσάδας

Ο τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στις 19:20 της Τρίτης 9/7 στον δρόμο Μεσόγης- Τσάδας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγός που οδηγούσε το όχημα του στον δρόμο Μεσόγης- Τσάδας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Από τη σύγκρουση ο ένας εκ των δύο οδηγών εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παρέμβαση της πυροσβεστικής. 

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά των επιβαινόντων των δύο οχημάτων. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και υποβάλλονται σε ακτινολογικές εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία. 

Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση . Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.