ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

Στα μαύρα ντύθηκε άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό με τα τραγικά μαντάτα του χαμού νεαρού Ελληνοκύπριου μετά από εργατικό ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης 9/7.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν ο άτυχος 32χρονος που ασχολείτο με επιδιόρθωση βαρέου οχήματος σε μηχανουργείο στην περιοχή Ύψωνα (Άγιος Συλάς) υπό συνθήκες που διερευνώνται καταπλακώθηκε από μηχάνημα και εγκλωβίστηκε κάτω από τόνους σίδερο.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία με τις εξετάσεις να συνεχίζονται και την Τετάρτη 10/7.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE