ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

Στα μαύρα ντύθηκε άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό με τα τραγικά μαντάτα του χαμού νεαρού Ελληνοκύπριου μετά από εργατικό ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης 9/7.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν ο άτυχος 32χρονος που ασχολείτο με επιδιόρθωση βαρέου οχήματος σε μηχανουργείο στην περιοχή Ύψωνα (Άγιος Συλάς) υπό συνθήκες που διερευνώνται καταπλακώθηκε από μηχάνημα και εγκλωβίστηκε κάτω από τόνους σίδερο.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία με τις εξετάσεις να συνεχίζονται και την Τετάρτη 10/7.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE