ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» στη μάχη για το μεροκάματο 32χρονος

Στα μαύρα ντύθηκε άλλη μια οικογένεια στη Λεμεσό με τα τραγικά μαντάτα του χαμού νεαρού Ελληνοκύπριου μετά από εργατικό ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης 9/7.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν ο άτυχος 32χρονος που ασχολείτο με επιδιόρθωση βαρέου οχήματος σε μηχανουργείο στην περιοχή Ύψωνα (Άγιος Συλάς) υπό συνθήκες που διερευνώνται καταπλακώθηκε από μηχάνημα και εγκλωβίστηκε κάτω από τόνους σίδερο.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία με τις εξετάσεις να συνεχίζονται και την Τετάρτη 10/7.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE