ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (11/7) τελέστηκε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη το τρισάγιο στη μνήμη των 13 ηρώων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη.

Το τρισάγιο τελέστηκε στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση.

Στις 19:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των πεσόντων πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.

Θυμίζουμε ότι, στις 11 Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 ανθρώπων, αλλά και την καταστροφή του γειτονικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.