ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (11/7) τελέστηκε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη το τρισάγιο στη μνήμη των 13 ηρώων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη.

Το τρισάγιο τελέστηκε στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση.

Στις 19:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των πεσόντων πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.

Θυμίζουμε ότι, στις 11 Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 ανθρώπων, αλλά και την καταστροφή του γειτονικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE