ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (11/7) τελέστηκε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη το τρισάγιο στη μνήμη των 13 ηρώων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη.

Το τρισάγιο τελέστηκε στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση.

Στις 19:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των πεσόντων πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.

Θυμίζουμε ότι, στις 11 Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 ανθρώπων, αλλά και την καταστροφή του γειτονικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.