ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των 13 ηρώων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (11/7) τελέστηκε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη το τρισάγιο στη μνήμη των 13 ηρώων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη.

Το τρισάγιο τελέστηκε στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση.

Στις 19:30 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των πεσόντων πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.

Θυμίζουμε ότι, στις 11 Ιουλίου 2019, συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 13 ανθρώπων, αλλά και την καταστροφή του γειτονικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE