Πήγε να κάνει το «σόου» του και έκαψε το αυτοκίνητο – Τη γλίτωσε τελευταία στιγμή - VIDEO

Πήγε να κάνει το «σόου» του και έκαψε το αυτοκίνητο – Τη γλίτωσε τελευταία στιγμή - VIDEO

Ένα πρωτότυπο τρόπο να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού τους σκαρφίστηκε ζευγάρι στην Αυστραλία με τις επιπτώσεις να είναι απρόβλεπτες!

Συγκεκριμένα η Αστυνομία του Κουίνσλαντ, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από drone όπου παρουσιάζεται μια «αποκάλυψη φύλου» από ζευγάρι που περιμένει παιδί!

Το ζευγάρι χρησιμοποίησε ένα όχημα να «ζεσταίνει λάστιχο» με τον καπνό να είναι μπλε, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως το παιδί θα είναι αγοράκι.

Στη συνεχόμενη όμως τριβή των λάστιχων του οχήματος με την άσφαλτο, δημιουργήθηκαν υψηλές θερμοκρασίες, με τα λάστιχα του οχήματος να καίγονται.

Ευτυχώς από τη φωτιά δεν τραυματίστηκε κάνεις, ενώ ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να βγει από αυτό χωρίς καμία γρατζουνιά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE