ΕΛΛΑΔΑ: Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Ρωμανός λόγω καλής συμπεριφοράς

ΕΛΛΑΔΑ: Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Ρωμανός λόγω καλής συμπεριφοράς

Εκτός φυλακής είναι από την Τετάρτη 10/7  ο Νίκος Ρωμανός μετά από έξι χρόνια κράτησής του, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να δώσει πανελλήνιες και να εισαχθεί στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων και Πρόνοιας των ΤΕΙ Αθήνας .

Ο Ἀρειος Πάγος του είχε πρόσφατα αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς λόγω της εξαιρετικής διαγωγής του στις φυλακές κατά τη διάρκεια των χρόνων κράτησης του.

Μετά από αυτή την απόφαση του Αρείου Πάφου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας μείωσε πρόσφατα σε 14 χρόνια την ποινή των 18 χρόνων που του είχε επιβληθεί για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012 ανοίγοντας τον δρόμο για την αποφυλάκιση του.

Ο Νίκος Ρωμανός είχε καταδικαστεί το 2013 μαζί με άλλα τρία άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον Βελβεντό Κοζάνης, αλλά και για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE