ΕΛΛΑΔΑ: Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Ρωμανός λόγω καλής συμπεριφοράς

ΕΛΛΑΔΑ: Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Ρωμανός λόγω καλής συμπεριφοράς

Εκτός φυλακής είναι από την Τετάρτη 10/7  ο Νίκος Ρωμανός μετά από έξι χρόνια κράτησής του, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να δώσει πανελλήνιες και να εισαχθεί στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων και Πρόνοιας των ΤΕΙ Αθήνας .

Ο Ἀρειος Πάγος του είχε πρόσφατα αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς λόγω της εξαιρετικής διαγωγής του στις φυλακές κατά τη διάρκεια των χρόνων κράτησης του.

Μετά από αυτή την απόφαση του Αρείου Πάφου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας μείωσε πρόσφατα σε 14 χρόνια την ποινή των 18 χρόνων που του είχε επιβληθεί για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012 ανοίγοντας τον δρόμο για την αποφυλάκιση του.

Ο Νίκος Ρωμανός είχε καταδικαστεί το 2013 μαζί με άλλα τρία άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον Βελβεντό Κοζάνης, αλλά και για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE