Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο – Ο αγνοούμενος ψαράς, ο 7ος νεκρός στην Ελλάδα

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο – Ο αγνοούμενος ψαράς, ο 7ος νεκρός στην Ελλάδα

Στον 62χρονο ψαρά ανήκει η σορός που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 11/07, στη θαλάσσια περιοχή νοτιανατολικά της Νέας Καλλικράτειας.

Στον 62χρονο αλιέα που αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης 10/07 στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όταν βγήκε με τη βάρκα του για ψάρεμα υπό κακές καιρικές συνθήκες, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.