Μηνύματα για τα θύματα της Χαλκιδικής από τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Ελλάδας

Μηνύματα για τα θύματα της Χαλκιδικής από τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Ελλάδας

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και εύχεται γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του, με δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζει την οδύνη του για τα θύματα και την αμέριστη συμπαράσταση προ τις οικογένειες και τους οικείους του. «Στους, δε, νοσηλευόμενους τραυματίες εύχομαι όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση», καταλήγει ο κ. Παυλόπουλος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE