Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο – Ο αγνοούμενος ψαράς, ο 7ος νεκρός στην Ελλάδα

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο – Ο αγνοούμενος ψαράς, ο 7ος νεκρός στην Ελλάδα

Στον 62χρονο ψαρά ανήκει η σορός που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 11/07, στη θαλάσσια περιοχή νοτιανατολικά της Νέας Καλλικράτειας.

Στον 62χρονο αλιέα που αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης 10/07 στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όταν βγήκε με τη βάρκα του για ψάρεμα υπό κακές καιρικές συνθήκες, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE