Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Κρίσιμα 21χρονος μετά από επίθεση - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγλαντζιάς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 21χρονου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη.
Απόψε τιμήθηκαν οι έξι, ηρωικώς πεσόντες πυροσβέστες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, το 2011, κατά την φονική έκρηξη στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό, στη ναυτική Βάση 'Ευάγγελος Φλωράκης' στο Μαρί, εν ώρα καθήκοντος.



Εκ των 13 αδικοχαμένων, οι έξι ήταν πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, μετά από την κλήση στις 4:27 τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου.
Τη ζωή τους έχασαν οι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βασίλης Κρόκος, Γιώργος Γιακουμή, Σπύρος Τταντής, Παναγιώτης Θεοφίλου και Αδάμος Αδάμου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




