Τιμήθηκαν οι έξι ήρωες πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στο Μαρί

Τιμήθηκαν οι έξι ήρωες πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στο Μαρί

Εκδήλωση μνήμης και τιμής πραγματοποιήθηκε απόψε, (11/7) για τους πεσόντες πυροσβέστες, στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη.

Απόψε τιμήθηκαν οι έξι, ηρωικώς πεσόντες πυροσβέστες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, το 2011, κατά την φονική έκρηξη στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό, στη ναυτική Βάση 'Ευάγγελος Φλωράκης' στο Μαρί, εν ώρα καθήκοντος.

Εκ των 13 αδικοχαμένων, οι έξι ήταν πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, μετά από την κλήση στις 4:27 τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου. 

Τη ζωή τους έχασαν οι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βασίλης Κρόκος, Γιώργος Γιακουμή, Σπύρος Τταντής, Παναγιώτης Θεοφίλου και Αδάμος Αδάμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE