Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη.
Απόψε τιμήθηκαν οι έξι, ηρωικώς πεσόντες πυροσβέστες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, το 2011, κατά την φονική έκρηξη στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό, στη ναυτική Βάση 'Ευάγγελος Φλωράκης' στο Μαρί, εν ώρα καθήκοντος.



Εκ των 13 αδικοχαμένων, οι έξι ήταν πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, μετά από την κλήση στις 4:27 τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου.
Τη ζωή τους έχασαν οι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βασίλης Κρόκος, Γιώργος Γιακουμή, Σπύρος Τταντής, Παναγιώτης Θεοφίλου και Αδάμος Αδάμου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




