Από την Προεδρική κατοικία θα ενημερώνει τους Αρχηγούς των κομμάτων ο Νίκος Αναστασιάδης

Από την Προεδρική κατοικία θα ενημερώνει τους Αρχηγούς των κομμάτων ο Νίκος Αναστασιάδης

Στην προεδρική κατοικία θα πραγματοποιούνται οι κατ' ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, για ενημέρωσή τους σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το φως και των τουρκικών παράνομων ενεργειών στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην οικία του Προέδρου Αναστασιάδη, στη Λεμεσό, όπου ο Πρόεδρος αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έπειτα από τον τραυματισμό στο πόδι του, και θα ξεκινήσουν από τις 17 Ιουλίου.

Οι κατ΄ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς για ενημέρωσή τους είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από την 1η Ιουλίου, ωστόσο αναβλήθηκαν μετά τον τραυματισμό του Προέδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE