Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για το Ιράν και για την εθνική ασφάλεια

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για το Ιράν και για την εθνική ασφάλεια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και συζήτησαν για θέματα εθνικής ασφάλειας, μεταξύ άλλων και για το Ιράν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Χθες, ο Τραμπ απείλησε να αυξήσει "σημαντικά" τις κυρώσεις εις βάρος της Τεχεράνης.

"Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ στην προώθηση κοινών συμφερόντων σε θέματα εθνικής ασφάλειας, όπως οι προσπάθειες για την αποτροπή των κακόβουλων ενεργειών του Ιράν στην περιοχή", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζουντ Ντιρ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.