ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) η μητέρα παιδιού 2,5 ετών, καθώς και τα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην σύζυγός της απήγαγε το παιδί τους από τη Λακατάμια κι ενώ αυτό βρισκόταν υπό την επιτήρηση του παππού, δηλαδή του πατέρα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πηγή του ThemaOnline ανέφερε ότι η επέμβαση των μελών του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας ήταν καταλυτική, με αποτέλεσμα ο απαγωγέας να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Έτσι, το παιδί επέστρεψε σώο στη μητέρα του.

Την Παρασκευή (12/07) ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο με στόχο την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Όπως πληροφορούμαστε επίσημα από την Αστυνομία, πλέον την υπόθεση χειρίζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ μια από τις κατηγορίες που διερευνώνται σε βάρος του πατέρα είναι αυτή της αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE