ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) η μητέρα παιδιού 2,5 ετών, καθώς και τα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην σύζυγός της απήγαγε το παιδί τους από τη Λακατάμια κι ενώ αυτό βρισκόταν υπό την επιτήρηση του παππού, δηλαδή του πατέρα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πηγή του ThemaOnline ανέφερε ότι η επέμβαση των μελών του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας ήταν καταλυτική, με αποτέλεσμα ο απαγωγέας να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Έτσι, το παιδί επέστρεψε σώο στη μητέρα του.

Την Παρασκευή (12/07) ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο με στόχο την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Όπως πληροφορούμαστε επίσημα από την Αστυνομία, πλέον την υπόθεση χειρίζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ μια από τις κατηγορίες που διερευνώνται σε βάρος του πατέρα είναι αυτή της αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE