ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) η μητέρα παιδιού 2,5 ετών, καθώς και τα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην σύζυγός της απήγαγε το παιδί τους από τη Λακατάμια κι ενώ αυτό βρισκόταν υπό την επιτήρηση του παππού, δηλαδή του πατέρα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πηγή του ThemaOnline ανέφερε ότι η επέμβαση των μελών του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας ήταν καταλυτική, με αποτέλεσμα ο απαγωγέας να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Έτσι, το παιδί επέστρεψε σώο στη μητέρα του.

Την Παρασκευή (12/07) ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο με στόχο την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Όπως πληροφορούμαστε επίσημα από την Αστυνομία, πλέον την υπόθεση χειρίζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ μια από τις κατηγορίες που διερευνώνται σε βάρος του πατέρα είναι αυτή της αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE