ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΠΟΦΕΝ καλεί όλους να παύσουν τις διεργασίες για τη μετατροπή του κτιρίου του Φιλοξένια σε δικαστήριο

H ΠΟΦΕΝ καλεί όλους να παύσουν τις διεργασίες για τη μετατροπή του κτιρίου του Φιλοξένια σε δικαστήριο

α παύσουν τις διεργασίες για τη μετατροπή του κτιρίου του Φιλοξένια σε δικαστήριο καλεί όλους η ΠΟΦΕΝ σε ανακοίνωση της.

Όπως αναφέρεται, ότι μετά και τη σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών, όπου συζητήθηκε η απόφαση για μετατροπή του κτηρίου του Φιλοξένια σε δικαστήριο, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) θεωρεί ότι ενώ ο συγκεκριμένος χώρος έχει απαλλοτριωθεί από το κράτος και ανήκει στο ΑΞΙΚ, γεγονός που θα έπρεπε να καθιστά το χώρο αξιοποιήσιμο προς το όφελος των αναγκών του ιδρύματος και των φοιτητών, αποφασίστηκε ετσιθελιστικά η μετατροπή του χώρου προσωρινά ως Δικαστήριο.

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΑΞΙΚ, οι κτηριακές υποδομές αποτελούν άμεση αναγκαιότητα για το ίδρυμα, που θα λύσει αρκετά προβλήματα, σημειώνει η ΠΟΦΕΝ.

"Ως ΠΟΦΕΝ, καλούμε όπως παύσουν αμέσως όλες τις διεργασίες για τη μετατροπή του κτηρίου σε δικαστήριο, και να δοθεί αμέσως στον νόμιμο κάτοχό του, στο ΑΞΙΚ", καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top