ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Από τα συμφραζόμενα του Πέτρου Κονναφή, στη χθεσινή συνάντηση – γεύμα, με τους ρεπόρτερ του Απόλλωνα στη Λιθουανία, καταλαβαίνει κανείς, ότι μοιάζει με «απαγορευμένο καρπό» (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ο Άντον Μάγκλιτσα. 

Ορθά έπραξε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των κυανολεύκων και ξεκαθάρισε την κατάσταση, για να μην πηγαίνει κι να’ ρχεται το όνομα του Κροάτη άσου, στο ρεπορτάζ… απόκτησης κεντρικού επιθετικού.

Επειδή η διοίκηση ανέβασε αρκετά τον πήχη, συνεχίζουν να βγαίνουν φήμες για ονόματα παιχτών που έχουν πολύ ψηλό κασέ.

Το τελευταίο όνομα που κυκλοφορεί στην πιάτσα, είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Δεν μιλάμε για παίχτη που είναι στα «τελειώματα» της καριέρας, αλλά είναι 31 χρόνων.

Είναι απλά τα πράγματα. Εδώ δεν μπορούν, λόγω ψηλού κόστους, να φέρουν Μάγκλιτσα και θα φέρουν «Μητρο-γκόλ»;

Είναι λογικό να έχει ανοίξει η όρεξη τους, θέλουν ν’ ακούσουν και γι’ άλλες ηχηρές μετεγγραφές οι Απολλωνίστες. Ωστόσο πρέπει να έχουν κάποια… όρια οι απαιτήσεις τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top