Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ Μάγκλα και θα ΦΕΡΟΥΝ «Μήτρο-γκολ»;

Από τα συμφραζόμενα του Πέτρου Κονναφή, στη χθεσινή συνάντηση – γεύμα, με τους ρεπόρτερ του Απόλλωνα στη Λιθουανία, καταλαβαίνει κανείς, ότι μοιάζει με «απαγορευμένο καρπό» (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ο Άντον Μάγκλιτσα. 

Ορθά έπραξε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των κυανολεύκων και ξεκαθάρισε την κατάσταση, για να μην πηγαίνει κι να’ ρχεται το όνομα του Κροάτη άσου, στο ρεπορτάζ… απόκτησης κεντρικού επιθετικού.

Επειδή η διοίκηση ανέβασε αρκετά τον πήχη, συνεχίζουν να βγαίνουν φήμες για ονόματα παιχτών που έχουν πολύ ψηλό κασέ.

Το τελευταίο όνομα που κυκλοφορεί στην πιάτσα, είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Δεν μιλάμε για παίχτη που είναι στα «τελειώματα» της καριέρας, αλλά είναι 31 χρόνων.

Είναι απλά τα πράγματα. Εδώ δεν μπορούν, λόγω ψηλού κόστους, να φέρουν Μάγκλιτσα και θα φέρουν «Μητρο-γκόλ»;

Είναι λογικό να έχει ανοίξει η όρεξη τους, θέλουν ν’ ακούσουν και γι’ άλλες ηχηρές μετεγγραφές οι Απολλωνίστες. Ωστόσο πρέπει να έχουν κάποια… όρια οι απαιτήσεις τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE