Aποφασισμένος να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ο Γιάννης Πίττας!

Aποφασισμένος να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ο Γιάννης Πίττας!

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται μπόλικη συζήτηση στα Απολλωνίστικα «στέκια», για τους τρεις παίχτες που επέστρεψαν από δανεισμό, με τη λήξη της περασμένης σεζόν.

Τον Ματία Σπόλιαριτς που πουλήθηκε πριν μερικές μέρες στην ΑΕΚ, τον Αντρέα Καρώ που φεύγει για Ιταλία και τον Γιάννη Πίττα.

O 23χρονος εξτρέμ έβαλε τη σφραγίδα του στη χθεσινή επιτυχημένη πρεμιέρα της ομάδας, στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ.

Σκόραρε ένα ωραίο γκολ από μακρινή απόσταση, ήταν μέσα στη φάση που κερδήθηκε το πέναλτι και έγραψε το 2-0 ο Ζελάγια στο φινάλε.

Όταν διοίκηση και τεχνικοί υπεύθυνοι αποφάσισαν να… «φορτώσουν» τη δεξιά πλευρά, έσπευσαν πολλοί να προβλέψουν πως ούτε ο Πίττας θα επιβιώσει.

Το παλικάρι δείχνει αποφασισμένο, όχι μόνο να μείνει στον Απόλλωνα, αλλά και να «αναγκάσει» την τεχνική ηγεσία να του… δίδει κάμποσο χρόνο συμμετοχής.

Είναι εμφανέστατο, ότι ο περσινός δανεισμός του παίχτη στην Ένωση, όπου έκαμε καλούτσικη χρονιά, τον βοήθησε σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE