Απίστευτη προσφορά από Ryanair για πτήσεις από Κύπρο –Τιμές από 14 δολάρια –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη προσφορά από Ryanair για πτήσεις από Κύπρο –Τιμές από 14 δολάρια –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη ταξιδιωτική προσφορά που περιλαμβάνει την Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε από την περασμένη Τετάρτη η γνωστή αεροπορική εταιρεία στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να επενδύσει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, προσφέρει πτήσεις με εισιτήρια μετ΄ επιστροφής που στοιχίζουν μόλις 50 ευρώ.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι πτήσεις που αρχίζουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο περιλαμβάνουν και την Κύπρο.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα stepfeed.com, η Ryanair θα έχει τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως από Πάφο στην Βυρηττό. Το κόμιστρο θα αρχίζει από τα 14 δολάρια (one round trip) μόνο για να ταξιδέψεις προ Βυρηττό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.