ΛΕΜΕΣΟΣ: Εναέριες μάχες με πυρκαγιά – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εναέριες μάχες με πυρκαγιά – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι

Επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε περιοχή κοινοτήτων Μοναγρούλλι - Ασγάτα

Σε κινητοποίηση βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής 12/07 το Τμήμα Δασών και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Μοναγρούλλι και Ασγάτας, της Επαρχίας Λεμεσού.

Συνολικά δέκα πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν από το Τμήμα Δασών, και τρία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία  ανέλαβε την προστασία κτηνοτροφικών υποστατικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν και τα δυο αεροσκάφη του Τμήματος, ενώ όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, έχουν κινητοποιηθεί και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, καθώς και ένα των Βρετανικών Βάσεων.

Το έργο κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ενώ πέραν των κτηνοτροφικών υποστατικών, κίνδυνο διατρέχει και δασική έκταση.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE