Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (12/7), όταν πενταμελές οικογένεια επισκέφθηκε για μπάνιο θαλάσσια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες η οικογένεια, ενώ βρισκόταν εντός των θαλάσσιων νερών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο γονιών και των δύο εκ των τριών παιδιών τους.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Στο νοσοκομείο ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια
Το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένας 12χρονος, μεταφέρθηκε από ψαρά που βρισκόταν στην περιοχή σε νοσοκομείο των κατεχομένων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Τα θύματα είναι ο 48χρονος Rαμαζάν Κατριτσί, η 40χρονη Φιλίζ Κατριτσί η 18χρονη Μερβέ Κατριτσί και ο 13χρονος Μέρτ Κατριτσί.
Φωτογραφίες:




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




