ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το μπάνιο οικογένειας από τα κατεχόμενα οι οποίοι επιχείρησαν να επισκεφθούν θαλάσσια περιοχή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (12/7), όταν πενταμελές οικογένεια επισκέφθηκε για μπάνιο θαλάσσια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η οικογένεια, ενώ βρισκόταν εντός των θαλάσσιων νερών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο γονιών και των δύο εκ των τριών παιδιών τους.

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένας 12χρονος, μεταφέρθηκε από ψαρά που βρισκόταν στην περιοχή σε νοσοκομείο των κατεχομένων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα θύματα είναι ο 48χρονος Rαμαζάν Κατριτσί, η 40χρονη Φιλίζ Κατριτσί η 18χρονη Μερβέ Κατριτσί και ο 13χρονος Μέρτ Κατριτσί.

Φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE