ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Στο νοσοκομείο ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Στο νοσοκομείο ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα κατεχόμενα, όταν τέσσερα από τα πέντε μέλη μια οικογένειας πνίγηκαν, ενώ είχαν πάει για θαλάσσιο μπάνιο σε περιοχή στον κατεχόμενο Δαυλό Αμμοχώστου.

Πρόκειται για τον 48χρονο Ραμαζάν Κατιρτζί, την 40χρονη σύζυγό του Φιλίζ και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, την 18χρονη Μερβέ και τον 13χρονο Μέρτ, οι οποίοι πνίγηκαν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε.

Ο 12χρονος γιος τους Μπαρίς, ο οποίος επίσης κολυμπούσε στη θάλασσα διασώθηκε από άτομα που προσέτρεξαν στη σκηνή για να βοηθήσουν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE