ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το μπάνιο οικογένειας από τα κατεχόμενα οι οποίοι επιχείρησαν να επισκεφθούν θαλάσσια περιοχή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (12/7), όταν πενταμελές οικογένεια επισκέφθηκε για μπάνιο θαλάσσια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η οικογένεια, ενώ βρισκόταν εντός των θαλάσσιων νερών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο γονιών και των δύο εκ των τριών παιδιών τους.

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένας 12χρονος, μεταφέρθηκε από ψαρά που βρισκόταν στην περιοχή σε νοσοκομείο των κατεχομένων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα θύματα είναι ο 48χρονος Rαμαζάν Κατριτσί, η 40χρονη Φιλίζ Κατριτσί η 18χρονη Μερβέ Κατριτσί και ο 13χρονος Μέρτ Κατριτσί.

Φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE