ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πνίγηκαν στη θάλασσα γονείς και παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το μπάνιο οικογένειας από τα κατεχόμενα οι οποίοι επιχείρησαν να επισκεφθούν θαλάσσια περιοχή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (12/7), όταν πενταμελές οικογένεια επισκέφθηκε για μπάνιο θαλάσσια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η οικογένεια, ενώ βρισκόταν εντός των θαλάσσιων νερών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο γονιών και των δύο εκ των τριών παιδιών τους.

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένας 12χρονος, μεταφέρθηκε από ψαρά που βρισκόταν στην περιοχή σε νοσοκομείο των κατεχομένων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα θύματα είναι ο 48χρονος Rαμαζάν Κατριτσί, η 40χρονη Φιλίζ Κατριτσί η 18χρονη Μερβέ Κατριτσί και ο 13χρονος Μέρτ Κατριτσί.

Φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.