ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η γυναίκα ιδιώτης φύλακας που βοήθησε αστυνομικούς και παρέδωσε πορτοφόλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η γυναίκα ιδιώτης φύλακας που βοήθησε αστυνομικούς και παρέδωσε πορτοφόλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την Μιράντα Χριστοφή, φύλακας ασφαλείας σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σύνδεσμου Ιδιωτικής Ασφάλειας Κύπρου ΓΣ ΠΟΒΕΚ, φύλακας ασφαλείας στο επάγγελμα και μέλος του Συνδέσμου, για άλλη μία φορά απέδειξε το ήθος και τις αξίες της, με πράξεις οι οποίες την καθιστούν ως παράδειγμα προς μίμηση.

Η ίδια, εργάζεται στη φρουρά ενός γνωστού ξενοδοχείου στη Λεμεσό όταν το βράδυ της 12ης Ιουλίου στην περιοχή Αμαθούντας, σύμφωνα με την δημοσίευση, εντόπισε στο πεζοδρόμιο, έξω από εστιατόριο -καφέ, ένα πορτοφόλι το οποίο και παρέδωσε στον Αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.

Με την πιο πάνω πράξη απέδειξε για δεύτερη φορά το ήθος και την εντιμότητα της, όταν την χρονιά που μας πέρασε και πιο συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2018 όπως αναφέρεται, συνέλαβε στην προσπάθεια αστυνομικών για σύλληψη δράστη ο οποίος το βράδυ της ίδια μέρας καταδιωκόταν από τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα η Μιράντα, ενώ οδηγούσε το όχημα της πλησίον της κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αντιλήφθηκε δύο πεζούς αστυνομικούς να καταδιώκουν τον δράστη, όπου με επί τόπου στροφή τους πλησίασε και τους πρόσφερε την βοήθειά της.

Καταδίωξε τον δράστη, με τούς δύο Αστυνομικούς, όπου κατάφερε, σε συνεργασία με την Αστυνομία, να προβούν στην άμεση σύλληψη του δράστη.

«Νιώθουμε διπλά υπερήφανοι»

Με σχετική ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Σ.Ι.Α.Κ ανακοινώνει ότι θα τιμήσει την συνάδελφο τους κα. Μιράντα Χριστοφή στις 3 Αυγούστου 2019 για τον υπέρμετρο ζήλο που υπέδειξε.

Η κα.Μιράντα Χριστοφή - Φρουρός Ασφαλείας

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top