Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Η ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, για ακαταλληλότητα του νερού που παρέχεται στα σπίτια των κατοίκων του Συνοικισμού Ανθούπολης, δεν αφορά τις περιοχές που υδροδοτούνται από την Υδατοπρομήθεια του Δήμου Λακατάμιας (Λακατάμια και ευρύτερη Ανθούπολη), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος. 

«Οι δεξαμενές αποθήκευσης νερού από τις οποίες παρέχει το νερό η Υδατοπρομήθεια του Δήμου, είναι διαφορετικές από αυτές που υδροδοτούν το Συνοικισμό Ανθούπολης. Οι δεξαμενές από τις οποίες υδροδοτείται η περιοχή του Δήμου, υπόκεινται σε συχνούς ελέγχους και  τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής καθιστούν το νερό του Δήμου ασφαλές για κατανάλωση» προστίθεται.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος παρακολουθεί το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.