Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Η ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, για ακαταλληλότητα του νερού που παρέχεται στα σπίτια των κατοίκων του Συνοικισμού Ανθούπολης, δεν αφορά τις περιοχές που υδροδοτούνται από την Υδατοπρομήθεια του Δήμου Λακατάμιας (Λακατάμια και ευρύτερη Ανθούπολη), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος. 

«Οι δεξαμενές αποθήκευσης νερού από τις οποίες παρέχει το νερό η Υδατοπρομήθεια του Δήμου, είναι διαφορετικές από αυτές που υδροδοτούν το Συνοικισμό Ανθούπολης. Οι δεξαμενές από τις οποίες υδροδοτείται η περιοχή του Δήμου, υπόκεινται σε συχνούς ελέγχους και  τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής καθιστούν το νερό του Δήμου ασφαλές για κατανάλωση» προστίθεται.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος παρακολουθεί το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE