Στο Λονδίνο για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Στο Λονδίνο για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Στο Λονδίνο για να παραστεί σε εκδήλωση με αφορμή τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής εκπροσωπώντας την κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης σε αίθουσα του βρετανικού κοινοβουλίου. 

Παρόντες θα είναι και Βρετανοί φιλοκύπριοι βουλευτές από όλα τα κόμματα και μέλη της Βουλής των Λόρδων, πέρα από στελέχη και μέλη της παροικίας.

Απόψε, εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστούν σε δείπνο που παραθέτει η Ομοσπονδία προς τιμή του αφυπηρετούντος Υπάτου Αρμοστή της Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευριπίδη Ευρυβιάδη.

Το πρωί ο κ. Προδρόμου συναντήθηκε με την ηγεσία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας, τα μέλη της οποΐας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE