Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.