Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE