Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE