Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE