Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Στις 22 Ιουλίου στον Στρόβολο τελείται η κηδεία του Αλέξη Γαλανού

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού που απεβίωσε χθες ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Κώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, «η κηδεία του Αλέξη Γαλανού θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις πέντε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί που θα γίνει η ταφή».

Πρόσθεσε ότι "η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Αλέξη Γαλανού θα διενεργηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Κώ ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE