ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν πτοείται η Τουρκία από τα μέτρα της ΕΕ - Στέλνουν και τέταρτο πλοίο στην αν. Μεσόγειο

Δεν πτοείται η Τουρκία από τα μέτρα της ΕΕ - Στέλνουν και τέταρτο πλοίο στην αν. Μεσόγειο

Οι αποφάσεις της ΕΕ δεν θα επηρεάσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να συνεχίσει τις δραστηριότητές στην έρευνα για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, ενώ ανέφερε ότι θα στείλουν και τέταρτο πλοίο σύντομα στην ανατολική 

Από τα Σκόπια όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε για τις αποφάσεις της ΕΕ εναντίον της Τουρκίας ότι πρόκειται "για ανόητα μηνύματα αλληλεγγύης που λήφθηκαν για να ικανοποιήσουν την ε/κ πλευρά".

Θυμίζουμε ότι προηγουμένως, το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση που απαντούσε στα μέτρα που αναμένεται να λάβει η ΕΕ εναντίον της Τουρκίας, στην οποία μάλιστα αναφερόταν "οι αποφάσεις που λήφθηκαν στην σύνοδό του το Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ δεν θα επηρεάσουν με κανένα τρόπο την αποφασιστικότητα της χώρας μας να συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο”.

Επίσης, σχολίασαν ότι, “αυτές οι αποφάσεις είναι το τελευταίο παράδειγμα του πως το δίδυμο Ε/Κ-Ελλάδα εκμεταλλεύονται την ένταξή τους στην ΕΕ προς όφελος των δικών τους μαξιμαλιστικών θέσεων και πως οι άλλες χώρες της ΕΕ έχουν γίνει εργαλείο τους”.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top