ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για άλλη μία φορά χάθηκαν τα ίχνη της 16χρονης Ελευθερίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για άλλη μία φορά χάθηκαν τα ίχνη της 16χρονης Ελευθερίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από το βράδυ της Πέμπτης (18/7) από τον χώρο όπου διαμένει στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE