ΚΥΠΡΟΣ: Δεν έβλεπε να οδηγήσει και «έπιασε πάντα» - Οδηγός κίνδυνος-θάνατος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν έβλεπε να οδηγήσει και «έπιασε πάντα» - Οδηγός κίνδυνος-θάνατος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη ένα επικίνδυνο θέαμα έρχεται να προστεθεί στη σωρεία «κουλών» που βλέπουμε στους δρόμους της Κύπρου.

Αυτή τη φορά, ένας οδηγός μετέφερε σανίδες με το σαλούν όχημά του και αναγκάστηκε να σταματήσει επειδή δεν έβλεπε.

Όχι επειδή είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή επειδή ήταν έντονος ο καύσωνας, αλλά επειδή οι σανίδες γλίστρησαν και μπήκαν μπροστά του στον ανεμοθώρακα με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστη έως μηδενική οπτική επαφή με τον δρόμο.

Έτσι ο εν λόγω οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να φέρει τις σανίδες λίγο πιο πάνω και να συνεχίσει την πορεία του.

Μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια που μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, εάν όχι και κάτι χειρότερο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE