ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα κρατητήρια ο 32χρονος υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα κρατητήρια ο 32χρονος υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για έκδοση δικαστικού εντάλματος κράτησης του, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/7) 32χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο 32χρονος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 96 γραμμαρίων περίπου, σε αποθηκευτικό χώρο του γραφείου του, σε νυχτερινό κέντρο, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η έρευνα στον πιο πάνω χώρο, διενεργήθηκε στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομίας, στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE