ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έφοδος της Αστυνομίας «έβγαλε λαβράκι» - Συλλήψεις και κατασχέσεις ουσιών

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έφοδος της Αστυνομίας «έβγαλε λαβράκι» - Συλλήψεις και κατασχέσεις ουσιών

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου για πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, διενήργησε το βράδυ της Παρασκευής 19/07 η Αστυνομία, κατά την οποία συνελήφθη ο υπεύθυνος του υποστατικού μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους 96 γραμμαρίων περίπου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο υποστατικό, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Νάπα, διεξήχθη 20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 20/07, βάσει Δικαστικού εντάλματος, με τη συμμετοχή μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ.

Κατά την έρευνα, την οποία διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε μεταλλική συρταριέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, επανασυνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 39χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε εξωτερικά, στο προαύλιο του υποστατικού, κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας και έγινε αντιληπτός από μέλος της ΥΚΑΝ να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού ανακρίθηκε σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top