ΑΡΓΑΚΑ: Ντύνεται ξανά στα μαύρα οικογένεια Ελληνοκυπρίων - «Έσβησε» 14χρονο κοριτσάκι

ΑΡΓΑΚΑ: Ντύνεται ξανά στα μαύρα οικογένεια Ελληνοκυπρίων - «Έσβησε» 14χρονο κοριτσάκι

Την τελευταία του πνοή άφησε, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) 14χρονο κοριτσάκι…

 «Έσβησε» 14χρονο παιδί, μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Αργάκα, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7).

Το παιδί, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της Αργάκας, ο οποίος μίλησε στο ThemaOnline, πριν περίπου 9 μήνες είχε μεταφερθεί και στο Ισραήλ για νοσηλεία.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, η ανήλικη μεγάλωσε σε πολύτεκνη οικογένεια, η οποία δυστυχώς προηγουμένως είχε ντυθεί ξανά στα μαύρα, αφού απεβίωσε και ο πατέρας τους, σύζυγος της μητέρας τους η οποία πάλευε μόνη να μεγαλώσει τα παιδιά της!  

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE