ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Η πιο 'ζεστή' πόλη του νησιού – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Η πιο 'ζεστή' πόλη του νησιού – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/7), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά λίγο ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Τμ. Μετεωρολογίας, το Σάββατο (20/7) η πιο ψηλή θερμοκρασία που καταγράφηκε ήταν στην Λευκωσία και η πιο χαμηλή στον Πρόδρομο. 

Την Κυριακή (21/7), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά λίγο ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα (22/7), την Τρίτη (23/7) και την Τετάρτη (24/7), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top