Περιττώματα επιπλέουν σε παραλία της Κύπρου – VIDEO

Περιττώματα επιπλέουν σε παραλία της Κύπρου – VIDEO

Αίσθηση προκαλεί η θέα ακαθαρσιών να επιπλέουν στα παράλια του νησιού μας.

Θέαμα το οποίο κατέγραψε πολίτης, ο οποίος στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγγείλει το απαράδεκτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανάρτηση, πρόκειται για τη θάλασσα στο χωριό Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ακαθαρσίες και περιττώματα επιπλέουν μόλις μερικά μέτρα από την ακτή, προκαλώντας αηδία και έντονη δυσφορία σε όποιο αντίκριζε το θέαμα.

Η πολίτης που ανάρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως εικάζει τα περιττώματα να προέρχονται από πλοία που περνούν από το σημείο και αδειάζουν τα δοχεία τους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE