ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ, εάν αποκλείσει την ΑΕΛ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ, εάν αποκλείσει την ΑΕΛ

Έγιναν γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην οποία θα μπει το ζευγάρι Άρης-ΑΕ Λεμεσού.

Ο νικητής των αναμετρήσεων των «κίτρινων» με την κυπριακή ομάδα θα τοποθετηθεί στους αδύναμους, όπως είναι γνωστό. Μαζί τους, οι νικητές των ζευγαριών Λέχια Γκντανσκ-Μπρόντμπι, Μλάντα Μπόλεσλαβ-Ορνταμπάσι, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Σπαρτάκ Τρνάβα και η Τουν.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη τα καταφέρει και εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν θα έχει εύκολο έργο και σίγουρα χρειάζεται την τύχη με το μέρος της…

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Άρη:

Μπράγκα
Σπαρτάκ Μόσχας
Στρασμπούργκ/Μακάμπι Χάιφα
Άλασκερτ/Στεάουα Βουκουρεστίου
Μόλντε/Τσουκαρίτσκι

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του Άρης-ΑΕ Λεμεσού
Τα εισιτήρια για τις θύρες 1-3 (πέταλα) και 2 (κεντρική) που έχουν τις χαμηλότερες τιμές έχουν σχεδόν γίνει… καπνός. Θεωρείται βέβαιο οτι δεν θα μείνει ούτε ένα τις προσεχείς ημέρες πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.

Έτσι αρκετοί οπαδοί θα στραφούν στις πιο ακριβές θύρες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και έτσι η ζήτηση θα κορυφωθεί και εκεί.

Άλλωστε η ΠΑΕ αναμένεται να ενημερώσει έγκαιρα σε περίπτωση εξάντλησης εισιτηρίων ανά θύρα, προκειμένου και το κοινό της ομάδας να γνωρίζει την κατάσταση.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε επίσης: 

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ στον Γ΄ προκριματικό γύρο, εάν προκριθεί επί του Άρη Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top