Περιττώματα επιπλέουν σε παραλία της Κύπρου – VIDEO

Περιττώματα επιπλέουν σε παραλία της Κύπρου – VIDEO

Αίσθηση προκαλεί η θέα ακαθαρσιών να επιπλέουν στα παράλια του νησιού μας.

Θέαμα το οποίο κατέγραψε πολίτης, ο οποίος στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγγείλει το απαράδεκτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανάρτηση, πρόκειται για τη θάλασσα στο χωριό Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ακαθαρσίες και περιττώματα επιπλέουν μόλις μερικά μέτρα από την ακτή, προκαλώντας αηδία και έντονη δυσφορία σε όποιο αντίκριζε το θέαμα.

Η πολίτης που ανάρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως εικάζει τα περιττώματα να προέρχονται από πλοία που περνούν από το σημείο και αδειάζουν τα δοχεία τους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE