ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο στόχαστρο τα ψέματα και οι αλήθειες της Σάρας Σιάμς - Εντάσεις στην δικαστική αίθουσα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο στόχαστρο τα ψέματα και οι αλήθειες της Σάρας Σιάμς - Εντάσεις στην δικαστική αίθουσα

Συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας 22/07 η πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο με την αντεξέταση της Σάρας Σιάμς.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο Δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέας Αναστάσιου ξεκίνησε την αντεξέταση της Σιάμς από την πρώτη κατάθεση που η ίδια είχε δώσει στους ανακριτές.

Κατάθεση, για την οποία ανέφερε η Σάρα πως έλεγε ψέματα.

Στη δικαστική αίθουσα, ο συνήγορος του Τζιωνή διαβάζει προτάσεις από την κατάθεση και ρωτά για τα ψέματα και τις αλήθειες, κάτι που έφερε την αντίδραση της Κατηγορούσας Αρχής με την ίδια να φέρει ενστάσεις ως προς τον τρόπο που γίνεται η αντεξέταση αναφέροντας πως γίνονται παραπλανητικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE