ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Συγκλονισμός με όσα περιέγραψε ο Τζιωνής στην Σάρα για την μοιραία ημέρα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Συγκλονισμός με όσα περιέγραψε ο Τζιωνής στην Σάρα για την μοιραία ημέρα

Μετά την απρόσμενη εξέλιξη, με την αλλαγή απάντησης του Λευτέρη Σολωμού σε κατηγορίες και την αποχώρησή του από την αίθουσα του Κακουργιοδικείου, συνεχίστηκε η κατάθεση της Σάρας Σιάμς.

Η Σάρα, προηγουμένως, θυμίζουμε ότι περιέγραψε την ζωή της από την ημέρα που γνώρισε τον Λοΐζο Τζιωνή, μέχρι την ημέρα που διαπράχτηκε το στυγερό έγκλημα στη οδό Ζαλόγγου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες στην υπόθεση, οι οποίες ήταν άγνωστες μέχρι στιγμής, εξηγώντας ότι δεν τα είχε πει πριν στην αστυνομία και τα αναφέρει τώρα, αφού πλέον άλλαξε σαν άνθρωπος.

Η Σάρα, η οποία καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση πλέον, είπε ότι, όταν έφτασαν σε σπίτι με τον Τζιωνή, πρόσεξε ότι είχε δύο πληγές στο σώμα του και της είπε «εν οι θκυό ψυχές, εν να κάμουν 40 μέρες να φύουν».

Την επόμενη ημέρα, συνάντησαν τον Λευτέρη και η Σάρα του είπε πως θέλει να φύγει, με τον πρώτο να της αναφέρει να κάνει υπομονή!

Ο Τζιωνής, σε κάποια στιγμή, συνομιλούσε με έναν φύλακα και αναφέρονταν στον διπλό φονικό που διαπράχθηκε. Ο 33χρονος σύμφωνα με την Σάρα, είπε στον φύλακα «ήντα τζαιρούς εφτάσαμε».

Στην μάρτυρα παρουσιάστηκαν φωτογραφίες για να επιβεβαιώσει τα σημεία όπου έγιναν όσα ανέφερε.

Στην συνέχεια, Σάρα και Τζιωνής πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο ο 33χρονος είπε ότι άνηκε σε έναν φίλο του, αλλά δεν είχαν τα κλειδιά και μπήκαν από το δωμάτιο. Μετά παρακολουθούσαν τις ειδήσεις στην τηλεόραση και αγόραζαν εφημερίδες και έδωσε ένα βιβλιαράκι στην Σάρα για να γράφει τα σημαντικά, ενώ και ο ίδιος έγραφε σε ένα άλλο τετράδιο.

«Ένιωθε σιγουριά ότι δεν θα τον πιάσουν ποτέ» είπε η Σάρα εντός της αίθουσας, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της ο Τζιωνής έλεγε πως η Αστυνομία είναι «τζοιμισμένη».

Ο Τζιωνής δεν έλεγε στην Σάρα αρχικά τι έγραφε ο ίδιος στο τετράδιο για το έγκλημα, όμως μετά αποφάσισε να της τα πει για μια και μοναδική φορά και άρχισε να της περιγράφει λεπτομερείς που η ίδια, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε.

Ουσιαστικά, ο Τζιωνής της περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη όταν μπήκε εντός της οικίας, στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δεν ήθελε να αναφερθεί σε περιστατικά βίας η Σάρα - «Μου έλεγαν ξέχασέ τον και φύγε»

Η Σάρα, είπε στο δικαστήριο, τι ακριβώς της είχε περιγράψει ο Τζιωνής εκείνη την ημέρα, με κάθε λεπτομέρεια, προκαλώντας συγκλονισμό στους παρευρισκόμενους.

Ερωτηθείσα, πως ήταν ο Τζιωνής κατά την διάρκεια της περιγραφής των όσων διέπραξε, η Σάρα είπε πως ήταν σοβαρός και άνετος, λες και περιέγραφε ταινία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top