ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξέσπασμα Σάρας - «Κάμω το για την μνήμη του κ. Γιώργου και της κας. Ντίνας και για τον μικρό»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξέσπασμα Σάρας - «Κάμω το για την μνήμη του κ. Γιώργου και της κας. Ντίνας και για τον μικρό»

Αφού κατέθεσε γεγονότα και καταστάσεις η Σάρα Σιαμς, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ανέφερε ότι θέλει να πει την αλήθεια, στην μνήμη των δύο θυμάτων, αλλά και του ανήλικου γιού τους! 

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η Σάρα, στην κατάθεσή της, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατούσε, λίγο καιρό πριν την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, τον Απρίλιο του 2018.

Όπως είπε, τον μήνα που έγινε το έγκλημα, λίγο πριν όμως, μίλησε με τον Λευτέρη Σολωμού και πήγαν στο πατρικό του Τζιωνή στην Αγλαντζία, όπου αντίκρισαν ένα χώρο όπου επικρατούσε χάος και γεμάτο ναρκωτικά.

«Κάτι που δεν είχε ποτέ ο Τζιωνής, ήταν πάντα συγυρισμένος» σημείωσε η Σιαμς.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα φονικά όπλα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στην οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου, με το δικαστήριο, να τα παρουσιάζει και να ζητά από την Σάρα να τα αναγνωρίσει, κάτι που έπραξε.

Μάλιστα, η 22χρονη, ανέφερε ότι ο Τζιωνής, το μαχαίρι με την τρύπα, το κρατούσε μαζί του το τελευταίο διάστημα «εζοιμάτουν μαζί του, όπου πήγαινε το έπαιρνε μαζί του».

Η Σάρα, «πρόδωσε» και την σχέση του Τζιωνή με τον Χατζηξενοφώντος. «Με τον Μάριο συναντήθηκε δύο φορές που πήγαμε να αγοράσουμε χόρτο, μια άλλη που ήρθε στο σπίτι και κάναμε χρήση χόρτου και κοκαΐνης και ακόμη μια φορά την ημέρα που έγινε το μοιραίο. Μιλούσαν σχεδόν συνέχεια ο Μάριος και ο Τζιωνης, ήταν συνέχεια «αρφουι μου» και έτσι, είχαν πολύ καλή σχέση απ'ότι μου έλεγε ο Τζιωνης»!

Επίσης, ανέφερε γεγονότα που σημειώθηκαν λίγο πριν την μοιραία μέρα του διπλού φονικού: «Στις 17 είπε μου ότι ήταν να πάμε να κλέψουμε το σπίτι στην οδό Ζαλόγγου και ότι θα είμαστε και οι τέσσερις. Ο Τζιωνης την συγκεκριμένη μέρα άναψε κεριά και είχε κάποια αγάλματα από την Αίγυπτο… στάθηκε ημίγυμνος και προσευχόσουν, μου είπε να προσευχηθώ και εγώ, λογικά για να πάνε καλά τα πράγματα με τη ληστεία».

Αφότου έκαναν ξανά χρήση ουσιών η Σάρα ανέφερε ότι: «Ο Τζιωνης κάθισε στο κρεβάτι με το σπαθί και έλεγε μου πράγματα από την παιδική του ηλικία και έδειξε μου ένα πόμολο της πόρτας και μου είπε οποίος το αγγίξει πιάνει τον το 666 μέσα του, μετά είπε μου ότι ήθελε να του ράψω μια στολή νίντζια γιατί εγεννήθηκε νίντζα».

Ερωτηθείσα, γιατί δεν τα ανάφερε αυτά προηγουμένως στην Αστυνομία, απάντησε ότι δεν είναι η ίδια πλέον, όπως ήταν παλιά: «ήμουν χρήστης, εφοήθηκα. Εν είπα την αλήθκεια, εφοήθηκα ότι εν να μπλέξω παραπάνω».

«Ήρτα δαμέ για να πω την αλήθκεια. Κάμω το για την μνήμη του κ. Γιώργου και της κας. Ντίνας και για τον μικρό… Θέλω να φύω που δαμέ και να τα πω ούλα ξεκάθαρα» είπε η Σάρα Σιαμς.  

Στην συνέχεια, περιέγραψε την ημέρα που διεπράχθηκε το διπλό φονικό...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top