ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δεν ήθελε να αναφερθεί σε περιστατικά βίας η Σάρα - «Μου έλεγαν ξέχασέ τον και φύγε»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δεν ήθελε να αναφερθεί σε περιστατικά βίας η Σάρα - «Μου έλεγαν ξέχασέ τον και φύγε»

Μίλησε για την συμπεριφορά της προς την οικογένειά της η Σάρα Σιαμς στην κατάθεσή της, ενώ αναφέρθηκε και στα περιστατικά βίας από τον Τζιωνή, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να μπει σε λεπτομέρειες.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Μετά την περιγραφή της ζωής της, από την πρώτη ημέρα που γνώρισε τον Τζιωνή και τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, η Σάρα Σιαμς, στην κατάθεσή της ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου, αναφέρθηκε στην σχέση της με την οικογένειά της, αλλά και στα περιστατικά βίας που βίωσε δίπλα στον Λοΐζο Τζιωνή.

Πρώτα, ανέφερε το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, για το οποίο έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για ένα μήνα, με τον Τζιωνή, να μην πηγαίνει να την βλέπει τότε, όπως είπε γιατί ήταν καλή η σχέση τους τότε. Ενώ σημείωσε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ νοσηλευόταν, τα οποία της έπαιρνε ο Τζιωνής όταν πήγαινε κάποια φορά να την δει.

Ερωτηθείσα για το που πήγε όταν εξήλθε του νοσοκομείου εγχειρισμένη ανέφερε: «Καταρχάς να πω ότι η οικογένεια μου ήταν συνεχώς εκεί και εγώ δεν είχα σωστή συμπεριφορά απέναντι τους. Όταν βγήκα τους είπα να με πάρουν στο πατρικό του Τζιωνη να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω στο σπίτι μου. Τους είπα ότι σε μια ώρα θα είμαι στο σπίτι μας αλλά δεν πήγα ποτέ».

Η Σάρα, σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να μπει σε λεπτομέρειες περί βίας που δεχόταν, απλά ανέφερε ότι χρειάστηκε να πάει νοσοκομείο γιατί είχε υποστεί μόλυνση στην εγχείρηση, λόγω κτυπημάτων που δέχθηκε.

Όσον αφορά τους γονείς της, είπε ότι δεν γνώριζαν την αλήθεια γιατί δεν τους την έλεγε αλλά «η αγάπη πάντα υπήρχε, εγώ δεν τους συμπεριφέρθηκα σωστά, όμως μου έδειξαν ότι ήταν πάντα δαμέ».

Η Σάρα ζήτησε βοήθεια από φίλους του Τζιωνή: «Να πω ότι είχα πάρει τηλέφωνο αρκετούς φίλους του Τζιωνη και ζήτησα βοήθεια για αυτή του την συμπεριφορά,  όλοι μου έλεγαν ξέχαστον και φύγε. Ζήτησα βοήθεια από φίλο του να με φιλοξενήσει να βρω δουλειά και να προχωρήσω. Τέλος του Μάρτη αρχές του Απρίλη έφυγα για διάστημα περίπου μια εβδομάδα και πήγα στην Αγία Νάπα».

Μάλιστα, ανέφερε στην μητέρα της ότι χώρισε με τον Τζιωνή και ότι είχαν δίκαιο για όσα της έλεγαν, γι’ αυτό θα πήγαινε στην Αγία Νάπα για ένα διάλειμμα.

Ωστόσο, ο Τζιωνής της έστελνε μηνύματα, όπως αναφέρει. «Να εξαφανιστώ γιατί θα έρτει να με έβρει» ανέφερε η Σάρα ότι της είπε ο 33χρονος, ενώ άλλη μέρα, φέρεται να της τηλεφώνησε και να της είπε να συναντηθούν για να χωρίσουν πολιτισμένα.

Όταν πήγε στο πατρικό του Τζιωνή για να συναντηθούν, όπως η ίδια αναφέρει στην κατάθεσή της, δεν μπόρεσε να ξαναφύγει γιατί της έσπασε το τηλέφωνο και την κλείδωσε στο δωμάτιο, ενώ μετά από λίγες ημέρες της τρύπησε και τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Για το τελευταίο περιστατικό, ο Τζιωνής είπε στην Σάρα να καταγγείλουν έναν φίλο του, στον οποίο χρωστούσε λεφτά. Η 22χρονη ανέφερε στο δικαστήριο ότι προχώρησε στην ψευδή καταγγελία γιατί δεν μπορούσε να του φέρει αντίρρηση, αφού είχε νεύρα και εντάσεις.

Μίλησε επίσης και για τον Λευτέρη Σολωμού, τον οποίο έφτασε να θεωρεί κολλητό της και πήγαν, όπως ανέφερε και οι τρεις στην Αγ. Νάπα να βρουν δουλειά, ενώ έμεναν και στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο στην συνέχεια, έδιωξαν τον Λευτέρη γιατί έλεγε άσχημα πράγματα για αυτούς, όπως υποστήριξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top