Πυρκαγιά στους Καπέδες έκαψε ιδιωτική γη

Πυρκαγιά στους Καπέδες έκαψε ιδιωτική γη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Καπέδων της επαρχίας Λευκωσίας. Η φωτιά σύμφωνα με το Τμήμα Δασών εκδηλώθηκε στις 15:45 (22/07), παρά το κοιμητήριο Καπέδων.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00, αφού πρώτα έκαψε 5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης από άγρια βλάστηση και 5 ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE