ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Συνελήφθη και 29χρονος για τα 96,2 γρ. άσπρης σκόνης

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Συνελήφθη και 29χρονος για τα 96,2 γρ. άσπρης σκόνης

Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 29 χρόνων, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (21/07) η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, η οποία αφορά στον εντοπισμό κοκαΐνης μεικτού βάρους 96 γραμμαρίων περίπου σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, το περασμένο Σάββατο, 20 Ιουλίου.


Ο 29χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (22/07) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 32 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ, το περασμένο Σάββατο (20/07).

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε μεταλλική συρταριέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αργότερα το Σάββατο (20/07), παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE