ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υποστήριξε ΄ότι άσκησαν βία για να του αποσπάσουν χρήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υποστήριξε ΄ότι άσκησαν βία για να του αποσπάσουν χρήματα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 42 και 29 ετών, προχώρησαν τη Δευτέρα (22/07) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές, απειλής, απειλής βιαιοπραγίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, 19 Ιουλίου, υπεύθυνος υποστατικού στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, την περασμένη Παρασκευή, οι 42χρονος και 29χρονος φέρεται να εξέφρασαν απειλές εναντίον του παραπονούμενου και να απαίτησαν από τον ίδιο χρηματικό ποσό.

Αφού νωρίτερα τη Δευτέρα (22/07), οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με Δικαστικά εντάλματα, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE