ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υποστήριξε ΄ότι άσκησαν βία για να του αποσπάσουν χρήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υποστήριξε ΄ότι άσκησαν βία για να του αποσπάσουν χρήματα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 42 και 29 ετών, προχώρησαν τη Δευτέρα (22/07) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές, απειλής, απειλής βιαιοπραγίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, 19 Ιουλίου, υπεύθυνος υποστατικού στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, την περασμένη Παρασκευή, οι 42χρονος και 29χρονος φέρεται να εξέφρασαν απειλές εναντίον του παραπονούμενου και να απαίτησαν από τον ίδιο χρηματικό ποσό.

Αφού νωρίτερα τη Δευτέρα (22/07), οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με Δικαστικά εντάλματα, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE