ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά πλησίον οικίας στο Παλιομέτοχο – Την έθεσε υπό έλεγχο η Πυροσβεστική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά πλησίον οικίας στο Παλιομέτοχο – Την έθεσε υπό έλεγχο η Πυροσβεστική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (23/7), όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε χωράφι το οποίο βρισκόταν σε κατοικημένη περιοχή, όχι πολύ μακριά από το κέντρο του χωριού. 

Από την πυρκαγιά κάηκαν 2-3 δεκάρια ξηρών χόρτων και άγριας βλάστησης καθώς και δύο μεγάλες μπάλες σανού.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 2 πυροσβεστικά οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά τις 15:30.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE