Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Λετονός ακραίος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Λετονός ακραίος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείου Τύπου του σωματείου ΑΠΟΕΛ:

«Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την αποχώρηση του Λετονού ακραίου Βάλτερς Ράμμα.

Ο Βάλτερς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα μας και το έπραξε, καθώς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες χρονιές του στην Κύπρο.

Σωστός επαγγελματίας με άριστη συμπεριφορά ακόμη και όταν έμεινε μετά τον Ιανουάριο ως «ο επιπλέον ξένος» ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις και αγώνες με τον ίδιο ζήλο και διάθεση για προσφορά στην ομάδα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE