Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και τυπικά ο Μπόρις Τζόνσον

Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και τυπικά ο Μπόρις Τζόνσον

Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και τυπικά είναι πλέον ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ του ανέθεσε το σχηματισμό κυβέρνησης.


Κατά την άφιξή του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το υπό αστυνομική συνοδεία αυτοκίνητο που μετέφερε τον κ. Τζόνσον χρειάστηκε να σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα, καθώς στο δρόμο εμφανίστηκαν ξαφνικά διαδηλωτές υπέρ της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να φτιάξουν ανθρώπινη αλυσίδα για να εμποδίσουν το όχημα, αλλά απομακρύνθηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς.

Ο κ. Τζόνσον θα προβεί στην πρώτη δήλωσή του ως πρωθυπουργός έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ. Αργότερα αναμένεται να αρχίσει η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων υπουργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE