ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βάλει τα θεμέλια μέσα στο… «φρούριο»!

Να βάλει τα θεμέλια μέσα στο… «φρούριο»!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λέφσκι Σόφιας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, έχοντας ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα βάλει τα… θεμέλια για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Σίγουρα, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, χρίζει βελτίωσης, ωστόσο είναι η αρχή της σεζόν και είναι φυσιολογικό να μην έχουν ακόμα πολλές δυνάμεις, και τα πόδια να είναι «βαριά».

Oι Βούλγαροι δεν είναι της ίδιας δυναμικής με την Πετροκούμπ καθώς είναι ανώτεροι. Αυτό, δεν ανησυχεί την ΑΕΚ που μαζί με τον κόσμο της και στο γήπεδο της το οποίο, είναι… απόρθητο φρούριο στα Ευρωπαϊκά, χωρίς να έχει ήττα, παίρνει μια άλλη αυτοπεποίθηση και δυναμική.

Το δήλωσε και ο Μιγκέλ Γκονζάλες στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, πως όλοι είναι πανέτοιμοι και θέλουν να αγωνιστούν ξανά στους ομίλους. Η ομάδα της Λάρνακας, πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε όλο το παιχνίδι, να μην αφήσει την ομάδα του Πέταρ Χούμπτσεφ να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει το δικό της ματς και να είναι προσεχτική στα μετόπισθεν.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, γνωρίζει καλά τη Λέφσκι Σόφιας, αφού της έκανε… εξονυχιστικό έλεγχο κατά τη διάρκεια του διαστήματος που πέρασε μέχρι να έρθουν αντιμέτωπες οι ομάδες.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Βάσκος κόουτς, δεν συνηθίζει να κάνει και πολλές αλλαγές. Άλλωστε, το δήλωσε. Σε σύστημα 3-5-2, ο Τόνιο θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Λάρνακας, με τους Μοϊσόφ, Τρουγιόλς και Γκονζάλες να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Ως μπακ – χαφ θα αγωνιστούν οι Ακοράν και Τέτε, χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Ραούλ Ρουίζ.

Στο χώρο του κέντρου ο Σάστρε είναι ο μόνο σίγουρος, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Σπόλιαριτς να αγωνιστεί μαζί με τον Κάσες.

Την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσουν οι Τρισκόφσκι και Γιάννου.

Ωστόσο αν ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ επιλέξει άλλο σύστημα είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν οι αρχικές του επιλογές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top